ELINA POROKKA

Mitä teemme?

Olen Elina Porokka: sosionomi, työnohjaaja ja mindfulnessohjaaja. Autan asiakkaitani jaksamaan paremmin niin työssä kuin arkena ja ottamaan oman potentiaalinsa tuekseen. Millaisiin asioihin sinä tai työyhteisösi kaipaatte rinnallakulkijaa?
Olen Elina Porokka: sosionomi, työnohjaaja ja mindfulnessohjaaja. Kanssani voit vahvistaa omia voimavarojasi työssä ja vapaa-ajalla. Opit ottamaan taukoja, kehität stressinhallintataitojasi ja lisäät rentoutumiskykyäsi. Myös naurujoogaohjaus kuuluu palveluihini. Asiakkaitani ovat niin yksityiset ihmiset ja työntekijät kuin tiimit, yritykset ja järjestötkin. Pidän myös luentoja, Tyhy-päiviä ja hyvinvointikursseja.

MINDFULNESS tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Tarjoan Jon Kabat-Zinnin kehittämään rentoutus ja stressinhallinta MBSR-ohjelmaan perustuvaa mindfulnessohjausta.

TYÖNOHJAUS on oman työn tutkimista, arvioimista ja kehittämistä. Tavoitteena on työssä kehittyminen ja laadun varmistaminen. Tarkoituksena on perustehtävän kirkastaminen, työskentelyn fokusoiminen ja motivaation lisääminen. Työnohjaus mahdollistaa erilaisten haasteiden ja niihin liittyvien tunteiden jäsentämisen sekä auttaa muuttuvan työn hallinnassa.

NAURUJOOGA on iloinen keino lisätä terveyttä ja hyvinvointia elämään. Naurujooga on suosittu ohjelmanumero esimerkiksi Tyhy-päivissä sekä erilaisissa tapahtumissa.
Tervetuloa omien voimavarojen äärelle ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon maailmaan!

Osoite: VIHTI