Pronics Oy Ltd

Mitä teemme?

aloittaville ja toimiville yrittäjille, yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu neuvonta-, koulutus- ja konsultointipalvelu. Yritysneuvola sijaitsee Keravalla ja palvelee asiakkaitaan sieltä käsin kaikkialta Suomessa.
Yritysneuvola on vuonna 2016 rekisteröity ja kesäkuusta 2017 alkaen Pronics Oy Ltd:n aputoiminimi, jonka toimialana on aloittaville ja toimiville yrittäjille, yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu neuvonta-, koulutus- ja konsultointipalvelu. Yritysneuvola sijaitsee Keravalla ja palvelee asiakkaitaan sieltä käsin kaikkialta Suomessa.

Yritysneuvolan palveluita tuottaa Pronics Oy Ltd:n oma kokenut ja moniosaava henkilökunta sekä itsenäisesti toimivat verkostokumppanit.

Kuten ihmisen elämäkin aikanaan syntyy vanhempien suunnitelmasta ja päätöksestä edeten usein äitiys- ja lastenneuvolan kautta myöhempiin eri vaiheisiinsa, samoin yrityksen ja siinä toimivien yrittäjäelämäkin voi kulkea samaa vertauskuvallista polkua pitkin. Siihen Yritysneuvola tarjoaa alusta alkavan mahdollisuuden, jota voi hyödyntää yrityksen koko elinkaaren ajan.

Osoite: PL 41 - Keskikatu 2, 04201 Kerava