Sisältötoimisto Gemme

Mitä teemme?

Sisältötoimisto Gemme on syntynyt halusta auttaa yrityksiä viestimään koko potentiaalinsa edestä sekä löytämään omat toiveasiakkaansa digitalisoituneessa ympäristössä.

Tavoitteeni on auttaa yrityksiä pukemaan oma asiantuntijuutensa, kilpailuetunsa, historiansa sekä asiakas- ja henkilöstötarinansa puhutteleviksi sisällöiksi – kaikkiin valittuihin kanaviin.

Tämän päivän markkinoinnissa korostuu tarve tuottaa sisällöillä arvoa kohdeyleisölle jo ensikohtaamisesta lähtien. Potentiaalinen asiakas vaikuttuu ja vakuuttuu sisällöistä, jotka tuovat hänelle uutta tietoa, uusia näkökulmia, inspiraatiota – tai iloa päivään. Yritys, joka sisällöillään huokuu asiantuntijuutta ja tuottaa arvoa, herättää luottamusta, mikä ohjaa asiakasta kohti ostopäätöstä. Kun yritys tällöin lunastaa laatulupauksensa ja jatkaa merkityksellistä viestintää, asiakassuhde vahvistuu entisestään.

Gemmen päämäärä on auttaa luomaan vaikuttavia sisältöjä ja sovittaa nämä viestit oikeisiin vaiheisiin ostopolkua. Prosessi lähtee liikkeelle syväluotaavasta keskustelusta – perehtymisestä nykytilaan, tavoitteisiin ja haasteisiin. Tämän perusteella määritellään yhteistyössä tavoiteasiakastyypit, asiakkaan ostopolku, viestinnän teemat sekä sopivimmat kanavat ja markkinointitoimenpiteet tukemaan sisältöjen löytymistä.

Tavoite on aina ohjata potentiaalisia asiakkaita johdonmukaisesti ostopolulla eteenpäin – tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti.

Suunnitelman lisäksi autan kaikessa sisällöntuotannossa.

Palveluni:

• Tekstit ja kuvat verkkosivuille
• Sisällöntuotanto ja jakelu sosiaaliseen mediaan
• Haastattelut ja artikkelit (esim. asiakasreferenssit)
• Blogitekstit
• Uutiskirjeet
• Markkinointimateriaalit
• Mediatiedotteet
• Valokuvaus (esim. tuotekuvat)

Yhteistyökumppanieni avulla onnistuvat myös graafisen suunnittelun palvelut sekä verkkosivujen tuotanto.

Haluaisitko suunnitella ja tuottaa yhdessä tehokkaita markkinoinnin kokonaisuuksia ja sisältöjä?

Autan todella mielelläni. Maksuttomassa 1 – 1,5 h ensitapaamisessa voimme kartoittaa yrityksesi nykytilannetta ja toiveitasi tulevaisuuden suhteen. Keskustelun pohjalta teen ehdotuksen toimenpiteistä, jotka mielestäni parhaiten tukisivat toimintaanne. Halutessasi autan mielelläni näiden sisältöjen ja markkinointitoimenpiteiden toteuttamisessa.

Osoite: Juuritie 7, 03100 NUMMELA