Someleontti.fi

Mitä teemme?

Someleontti Sanya Saarinen auttaa yrittäjiä löytämään uusia asiakkaita ja lisäämään myyntiä
digimarkkinoinnin avulla. Sosiaalisen median kanavien hallinta ja digityökalujen hyödyntäminen on tärkeää yrittäjille, koska ne mahdollistavat liiketoiminnan tehistamisen. Lisäksi ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut ja asiakkaita on mahdollista tavoittaa kustannustehokkaasti verkosta digipalveluiden avulla.
Digiaikakauden tarjoamat mahdollisuudet ovat kokeilemisen arvoisia! Someleontin rooli on toimia adapterina yrityksen ja digimaailman välillä. Autan yrittäjää tuomaan toiminnan esiin sähköiseen muotoon suuren yleisön saataville ja eri sosiaalisen median kanaviin jaettavaksi.Miksi sosiaaliseen mediaan ja verkkonäkyvyyteen tulisi investoida juuri nyt?1. Kilpailuedun rakentaminen sosiaalisen median avulla


Ole väriläiskä harmaassa massassa ja jätät taaksesi kilpailijat, jotka eivät ole hoksanneet digitalisoida toimintaansa. Ihmiset etsivät netistä sopivaa tuotetta tai palveluntarjoajaa tarpeidensa täyttämiseksi. Jotta ostoaikeissa oleva henkilö saa yritykseesi helposti yhteyden, kannattaa olla esillä somepalveluissa, joissa asiakkaasi ovat sekä lisäksi löytyä hakukonetulosten ensimmäisellä sivulla.
Autan sinua rakentamaan yrityksesi digikokonaisuutta aina siellä, missä apua eniten tarvitaan.2. Läjä tehokkaita (ja ilmaisia) työkalujaOpi käyttämään sovelluksia, joilla kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja tuot esiin omaa erityisosaamistasi. Näiden käyttö on usein maksutonta tai hyötyihin nähden todella edullista. Sopeutumiskyky ja nopea reagointi muuttuvaan maailmaan on elintärkeää: nyt pärjäävät ne, jotka tehokkaimmin hyödyntävät olemassaolevia työkaluja.
Sosiaalinen media antaa mahdollisuuden rakentaa yrityksen mainetta johdonmukaisesti, tehdään yhdessä somestrategian päälinjat ja toimintasuunnitelma yrityksellesi!3. Myynnin kasvuVakuuta laajempi yleisö sen sijaan, että soittelet tai tapaat ihmisiä yksitellen. Kloonaa itsesi somevideoille ja anna automaation toimia markkinoinnin ja myynnin tukena! Ihminen ostaa ihmiseltä, joten jokaisen yrittäjän kannattaa kehittää omaa ja avainhenkilöiden henkilöbrändiä.
Voit lisätä liikevaihtoa tuottamalla asiakkaillesi mielenkiintoista sisältöä, rakentamalla luottamusta ja alentamalla ostokynnystä useilla eri tavoilla. Voit tehostaa sisältömarkkinointia käyttämällä sen rinnalla kustannustehokasta mainontaa ja kohdentamalla sen oikealle yleisölle. Voit lisätä verkkonäkyvyyttäsi, jotta uudet asiakkaat löytävät sinut. Voit ohjata kävijöitä hakukoneista ja some-kanavista ottamaan yhteyttä, käymään kotisivuillasi tai ostoksille verkkokauppaan.Mieti, mikä on suurin haasteesi niin ratkotaan sitä yhdessä!Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna, kunhan homma tehdään fiksusti: tavoitteisiin sitoutumalla ja pitkäjänteisellä työllä. Maksuttoman 1h neuvonnan aikana keskitymme yhteen tietyyn aihepiiriin tai laajemman kokonaisuuden ideointiin Somesoppa®-suunnittelupohjien avulla.


Osoite: Pisteenkaari 4, 03100 Nummela