Löydät meidät myös somesta:

Vihdin Digivelho 2.0

Mitä teemme?

Tietokonehuollot ja laitteiden hyvinvointi, TV/Digiboxi-asennukset ja päivitykset, käytönopastus ja neuvontapalvelut, laitteiden ja lisenssien sekä ohjelmistojen jälleenmyynti.
Mitä teemme?

Vihdin Digivelho 2.0 toimii Nummelassa kotitoimistossa jossa ei ole asiakastiloja. Otamme laitteita vastaan/huoltoon kotona sekä teemme koti-ja yrityskäyntejä. Tarvittaessa ohjelmisto-asennukset voidaan tehdä myös etäyhteydellä.

Teemme tietokonehuoltoja, ohjelmisto-asennuksia ja päivityksiä, TV-ja digiboxi/viihdepaketti-asennuksia ja päivityksiä (Elisa Viihde, Telia TV ja DNA TV).

Opastamme ja neuvomme ikä-ihmisiä tietokoneen, mobiililaitteiden ja sähköisen asioinnin käytössä. Toki nuorempikin sukupolvi voi ottaa yhteyttä kun kaipaa apua ja neuvoja.

Jälleenmyynti: tietokoneet (läppärit ja pöytäkoneet sekä näytöt), mobiililaitteet, lisenssit ja ohjelmistot. Tarvittaessa myös pienet kodinkoneet ja televisiot kuuluvat valikoimaamme.

Palvelusektori: Vihti, Nummela, Karkkila, Lohja. Sopimuksen mukaan myös muu Uusimaa.

Vihdin Digivelho 2.0 käyttää Omapaja Oy:n kevyt-yrittäjäpalvelua. Omapaja hoitaa laskutuksen, kirjanpidon, palkanmaksun ja muut yrittäjän velvollisuudet.