Kesätyösetelit 2020

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kesätyöseteli 2020

Yrittäjä - Muistatko vielä kun hait kesätyötä?

Moni meistä yrittäjistä on työskennellyt jo nuoresta pitäen vanhempien, sukulaisten tai tuttavien yrityksessä kesäisin. Osalla nuorista tätä ”etuoikeutta” ei ole, vaan he etsivät työkokemusta tulevaa elämäntaivalta varten kesätyön kautta. Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus auttaa näitä nuoria tämän kokemuksen kartuttamisessa. 

Nuorella on usein jo urahaave olemassa myynnin, taloushallinnon, rahoituksen, sisälllöntuotannon, markkinoinnin, IT:n tai jonkin muun työn osalta. Ja nämä tulevaisuuteemme toivot kykenevätkin paljon muuhun kuin varastohommiin tai hyllyttäjäksi päivittäistavarakauppaan – näitäkään tehtäviä millään tavoin väheksymättä.  Olisiko sinulla mahdollisuus tarjota jotain hieman haastavampaa työtä näille osaajille?

Palkkaa nuori saamaan kokemusta työelämästä.

Vaikka talvi ei vielä ole tänne Vihtiin saapunutkaan, alkaa kesätöiden hakeminen monella nuorella olla ajankohtainen asia. Vihdin kunta myöntää jälleen 150 kesätyöseteliä 15 – 18 -vuotiaille nuorille.

Kesätyösetelillä Vihdin kunta korvaa 300 euroa kesätyösetelillä työllistetyn nuoren palkasta. Työsuhteen tulee ajoittua aikavälille 1.5. – 31.8.2020 ja keston tulee olla vähintään 10 työpäivää. Työtunteja kesätyöläisellä tulee olla vähintään 50h ja minimipalkka 350€ eli 7 euroa / tunti.

Kesätyösetelin työnatajana voi toimia yritys tai yhdistys, jolla on joko kiinteä toimipiste tai kiinteää toimintaa Vihdin kunnan alueella. Kesätyöseteleitä myönnetään korkeintaan kolmen nuoren työllistämiseksi / yritys. Muita rajoitteita kesätyösetelille ovat, että yrittäjä/työntantaja ei voi palkata perheenjäseniään kesätyösetelillä eikä työnantajana voi toimia yksityistalous, perhe, yksityinen henkilö, seurakunta, kunta, yhtymä tai valtio.

Työnantaja - Ole Nopea!

Kesätyösetelillä palkattavan nuoren valinnoissa kannattaa toimia nopeasti, sillä työnantajan tulee täyttää nuoren ja yrityksen/yhdistyksen tiedot sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään.
Sähköinen ilmoittautuminen alkaa (linkki aukeaa) maanantaina 3.2.2020 klo 9.00 osoitteessa www.vihti.fi/kesatyosetelit Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumisaika 3.2.2020–5.4.2020.

Kesätyöseteleitä ei voi varata

Näet ilmoittautumisen sähköisestä järjestelmästä reaaliaikaisesti jäljellä olevien kesätyöseteleiden määrän. Kesätyöseteleitä ei voi varata. Nuoren aktiivisuus ja työnantajan ripeys nuorten kesätyöntekijöiden valinnoissa ja ilmoittautumisajan huomioimisessa ratkaisee. 

Kesatyoseteli_juliste-2020-1-695x852
Tästä kesätyösetelin sivuille

Muut artikkelimme

Starttiraha
Uutiset
Juha Räty

Muutoksia Starttirahaan

Hallitus on hyväksynyt 16.4.2020 valtioneuvoston asetuksen väliaikaisen muutoksen starttirahaan. Tämän muutoksen myötä yrittäjälle voidaan maksaa

LUE LISÄÄ »