Pirullinen tilanne!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tämä on sinulle yrittäjä, joka painit koronan aiheuttamien huolien kanssa.

Muista että, et ole yksin!

Yritysneuvojana minun puoleeni kääntyy monia yrittäjiä, varsinkin pienyrittäjiä, jotka painivat koronaepidemian aiheuttamien haasteiden ja joskus myös ylitsepääsemättömältä tuntuvien esteiden kanssa.

Pirullinen tilanne!

Päätin juuri tapaamisen asiakkaan kanssa, jonka liiketoimintaan korona on iskenyt TODELLA kovaa ja yrittäjän mieliala oli maassa. Tapaamisen jälkeen kyseinen yrittäjä sanoi juuri niitä taikasanoja, jotka antavat meille yritysneuvojille virtaa tämän työn tekemiseen:

 ”Tänne tullessa mulla ei ollut oikein mitään hajua mitä tekisin, mutta nyt on taas virtaa lähteä viemään asioita eteenpäin. Kun kysyin tarjousta (palvelu, jota en tässä mainitse) oli hinta muutama tuhat euroa ja nyt säästin myös sen. Olipa kiva, kun on ihminen, joka kuuntelee ja on valmis auttamaan.”

Alueellinen yritysneuvonta on paikka, josta saa apua niin toimivalle kuin aloittavallekin yritykselle ja yleensä kaikki apu on sinulle kaiken lisäksi veloituksetonta, joten miksi et käyttäisi tuota alueesi palvelua hyväksi.

Me kaikki, yritysneuvontaa tekevät, olemme täällä sinua varten ja jos apu ei löydy juuri tältä ”luukulta” niin osaamme kyllä auttaa sinua asiassa eteenpäin.

Toivon voimia ja jaksamista kaikille yrittäjille ympäri Suomen.

Puhalletaan yhteiseen hiileen, niin tästäkin ”pirullisesta tilanteesta” selvitään mahdollisimman vähäisillä vahingoilla.

Juha Räty

Yritysneuvoja / Vihti

Muut artikkelimme

Starttiraha
Uutiset
Juha Räty

Muutoksia Starttirahaan

Hallitus on hyväksynyt 16.4.2020 valtioneuvoston asetuksen väliaikaisen muutoksen starttirahaan. Tämän muutoksen myötä yrittäjälle voidaan maksaa

LUE LISÄÄ »