Yritysammattilaiset tukenasi

YritysVihti ry - Ota yhteyttä

  • Vihdintie 32, 03100 NUMMELA

  • Ota yhteyttä Antti Leijala / Pertti Salovaara
  • antti.leijala@pktehokasyritys.fi
  • pertti@apspalveluteam.fi

YritysVihti ry - hallitus 2019

Antti1

Antti Leijala

Hallituksen jäsen
Toiminnanjohtaja
Puh: 0400 - 398 985
Intohimoni on auttaa etenkin 1-9 hengen mikroyrityksiä. Minulla on 20+ vuoden kansainvälinen johtajakokemus, josta ammennan helppoja ja nopeita menetelmiä pienyritysten käyttöön. Kun kaipaat apua yrityksen johtamiseen, myynnin tehostamiseen, ongelmanratkaisuun tai innovaatiokehitykseen, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä. Valikoimissani on kirjoja, verkkokursseja, konsultointia ja koulutusta - voit siis valita joko itseopiskelun tai sitten käärimme hihat yhdessä. Lähes kaikki yritykset saavat myös rahoituksen palveluilleni, hyödyntäen joko ELY:n tai Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksia. Mottoni on: "Tunteella pärjää pitkälle,... mutta kilpailukyky syntyy toimintamallien tehostamisesta"
Juha1

Juha Räty

Hallituksen jäsen
Varapuheenjohtaja
Puh: 044 - 500 5004
Erityinen mielenkiintoni on auttaa yrityksiä tekemään verkkosivustonsa siten, että ne ovat näyttävät mutta erityisesti myös toimivat. Toimivuudella tarkoitan sivujen käytännöllisyyttä niin markkinoinnin kuin verkkosivujen käyttäjänkin kannalta katsottuna. Kaivatessasi apua verkkosivujen suunnitteluun tai toteutukseen, verkkomainontaan (video & bannerimainonta) sekä mainoskampanjoiden laskeutumissivujen tuotantoon, olen kumppanisi näissä asioissa. Tuotan ja toteutan WordPress verkkosivuja sekä niihin suunnattua käyttökoulutusta. Tuon mielelläni näkökulmia "laatikon ulkopuolelta". Mottoni on: "Se joka uskaltaa unelmoida myös saavuttaa enemmän."
Pertti_Salovaara_1

Pertti Salovaara

Hallituksen jäsen
Puheenjohtaja
Puh: 050 - 566 4863
Erityinen mielenkiintoni kohdistuu omaa yritystoimintaa harkitsevien neuvontapalveluihin, siihen olen erikoistunut ja pätevöitynyt (auktorisoitu yritysneuvoja) . Kokemusta omaan alkavien yrittäjien neuvonnasta yli 20 vuotta, jonka aikana on tullut käsiteltyä yli 10000 uutta liikeideaa ja autettu liikkeelle noin 5000 uutta ja elinkelpoista yritystä. Asiakkaani selvittelevät yritystoiminnan aloittamisen mahdollisuuksia, joko omaan liikeideaan perustuvina tai suunnittelevat yrittäjyyttä yrityskaupan kautta. Mottoni on! ”Hyvä suunnittelu ja perusasioiden selvittely luovat edellytyksiä oikeille ja oikean aikaisille ratkaisuille”
Sanya1

Sanya Saarinen

Hallituksen jäsen
Luova markkinointijohtaja
Puh: 050 - 439 6710
Autan sinua hyödyntämään sosiaalisen median kanavia viestinnän ja markkinoinnin tehokkaina työkaluina. Digitaalisten työkalujen avulla on mahdollisuus kasvattaa tunnettuutta, kehittää asiakaspalvelua, parantaa kilpailukykyä sekä lisätä myyntiä merkittävästi. Johdonmukaisella toiminnalla saadaan pitkäaikaisia tuloksia. Voin auttaa sinua luomaan oman somestrategian, tekemään laadukasta sisältöä someen tai opettaa eri kanavien tehokasta käyttöä. Varaa aika, niin katsotaan yhdessä sinun liiketoimintaasi tällä hetkellä parhaiten eteenpäin vievä kokonaisuus!
Tanja

Tanja Kärki

Hallituksen jäsen
Taloudenhoitaja
Puh: 040 - 414 6060